Nicole Geutjes Uitvaartzorg

Telefoon: 06-18904010 (dag en nacht)
Telefoon: 06-48262663
E-mail: contact@nicolegeutjes.nl

Adres:
Dr. Nolensstraat 28
6591 ZL  Gennep

©2018 Nicole Geutjes Uitvaartzorg

KvK 72778628

"Persoonlijk, betrokken en uniek..."

Reactie plaatsen...

Reacties

Super tevreden over hoe Nicole de uitvaart van mijn moeder heeft geregeld. Niets was haar teveel! Ze stond altijd voor ons klaar en pakt alles op een fijne, rustige en persoonlijke manier aan. Dacht goed met ons mee om het maken van verschillende keuzes makkelijker te maken. Zo is het een mooie en persoonlijke afscheidsdienst geworden. Nicole nogmaals bedankt!

Veel liefs Brigitte Siebers, 

-------

Wij hebben een mooie, persoonlijke en bijzondere uitvaart voor mijn vader mogen beleven. De manier waarop Nicole werkt, luistert naar de wensen en omgaat met alle leden van het gezin is formidabel. Nicole bespreekt alle mogelijkheden en laat de keuze bij de familie. Dit geeft  alle ruimte om in rust het afscheid van een dierbare te organiseren. Wij zijn Nicole dankbaar en kijken met een heel fijn en warm gevoel terug op het afscheid. Namens Pieter, Jet en Petra nogmaals onze dank Nicole! 

--------

Beste Nicole, via deze weg willen we jou bedanken voor al jou zorgen rondom de uitvaart van mijn vader. Jou persoonlijke benadering is mijn moeder en mij zeer goed bevallen. Gek genoeg voelde het meer als dat jij een van ons was. Dat vinden wij beiden zeer bijzonder. Wij willen iedereen zo'n begeleiding en uitvaart toewensen. Met vriendelijke groet, Ied de Haan-Tielen en Remco de Haan.