top of page

Reactie plaatsen...

Bedankt voor de inzending!  Jou reactie wordt snel geplaatst

Reacties

-----

Nicole heeft alles rondom de crematie op een zeer fijne manier geregeld. Zij heeft voor iedereen een luisterend oor. Betrekt het hele gezin er bij. Heeft oog voor iedereen. Nicole is rustig en meelevend en betrokken. Een betere uitvaartverzorger konden wij ons niet wensen.

Gerrit Spikmans

-----

Nicole heeft op een zeer persoonlijke en fijne wijze de uitvaart binnen onze familie verzorgd. Wij zouden haar zeker van harte aanbevelen en kijken terug op een prettige samenwerking.

Freek Weijers

-----

Nicole, geboren voor je vak. Alom aanwezig en toch bescheiden op de achtergrond. Geen detail ontgaat je. Wat fijn dat ik samen met Piet alles kon bespreken omtrent ons levenseinde. Wat 'n verdriet dat dit zo snel werkelijkheid werd. Ik klim uit een diepe zwarte put, omringd en gesteund door heel veel lieve mensen en daar ben jij er een van. Je kunt nog zoveel betekenen voor zoveel mensen. DANK...  warme groeten. 

Dot 

-----

Wat een geweldig, empatisch, behulpzaam en meedenkend mooi mens. Geen poespas grote bereidwilligheid denkt super met je mee. Luistert naar jou wensen en denkt in mogelijkheden. Nogmaals dank 

Ellie Lenssen

------

Nicole heeft ons op fijne manier begeleid toen onze vader in januari overleed.
Ze voelde goed aan hoe wij de uitvaart voor ogen hadden. Het afscheid was helemaal naar wens.

Olga Flintrop

------

Na een kort ziekbed is mijn vrouw overleden en in overleg met haar hebben wij gekozen voor Nicole mede doordat we haar al heel wat jaartjes kende in een andere hoedanigheid. Geen seconde spijt van gehad, wat een topper. Vanaf de melding van overlijden,09-01-2022 tot vandaag zeer betrokken geweest met het waardig afsluiten van deze droevige periode. Niets was haar te veel, kon haar dag en nacht bellen of appen. Gaf goede adviezen en stond open voor wat dan ook, Nicole bedankt voor alles.

Alfred Peters

------

Nicole is een kei in haar vak. Ze begeleidt op alle fronten zonder haar mening op te dringen. Ze leidt alles in goede banen op de achtergrond, maar is er als ze nodig is. Heeft veel in huis op alle fronten, of weet waar ze moet zijn om het te regelen. Denkt aan alles. Zeer zorgvuldig en heel betrokken. En niet in de laatste plaats een warm en betrokken persoon die altijd bereikbaar is voor alle vragen en wensen. Ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Zonder haar was de uitvaart van mijn broer nooit zo mooi en goed geworden als nu het geval geweest is. 

Betty Lucassen

-------

Beste Nicole, Namens de hele familie en speciaal namens mijn moeder willen je heel erg bedanken voor je goede zorgen voor mijn vader en uiteraard voor ons. Je betrokkenheid en je openheid, het voelde aan als een warme deken. In deze tijd zo'n bijzondere ceremonie organiseren en op zo'n korte termijn daar zijn we als familie heel dankbaar voor. We wensen jou het allerbeste,

Marc Goossens

--------

Nicole was onze Rock. Ze was er elke dag om de uitvaart van onze moeder te organiseren. Mijn moeder lag prachtig opgebaard in haar kamer, en veel vrienden hebben nog gedag kunnen zeggen. Nicole zorgde ervoor dat alles perfect geregeld was, en gaf suggesties die we dankbaar aanvaarden. Het afscheid van onze moeder was zo speciaal, prachtige speeches, slide shows en muziek. Nicole was de ceremony meester, en alles liep perfect. Elke morgen als ik wakker word denk ik aan de uitvaart; het geeft me een warm en voldaan gevoel. Bedankt Nicole, You are the best!

Anita Baarns

--------

Nicole was voor ons een rots in de branding in een hele zware periode. Wat een rust straalde ze uit en met diezelfde rust begeleidde zij de dagen naar de uitvaart. Zij was aanwezig maar op de achtergrond en op die juiste momenten gaf ze hele goeie adviezen. Voor ons was de uitvaart van mijn lieve man niet zo waardevol geweest zonder de goede begeleiding van Nicole. 

Jolanda Cornelissen

--------

Super tevreden over hoe Nicole de uitvaart van mijn moeder heeft geregeld. Niets was haar teveel! Ze stond altijd voor ons klaar en pakt alles op een fijne, rustige en persoonlijke manier aan. Dacht goed met ons mee om het maken van verschillende keuzes makkelijker te maken. Zo is het een mooie en persoonlijke afscheidsdienst geworden. Nicole nogmaals bedankt!

Veel liefs

Brigitte Siebers, 

-------

Wij hebben een mooie, persoonlijke en bijzondere uitvaart voor mijn vader mogen beleven. De manier waarop Nicole werkt, luistert naar de wensen en omgaat met alle leden van het gezin is formidabel. Nicole bespreekt alle mogelijkheden en laat de keuze bij de familie. Dit geeft  alle ruimte om in rust het afscheid van een dierbare te organiseren. Wij zijn Nicole dankbaar en kijken met een heel fijn en warm gevoel terug op het afscheid. Nogmaals onze dank Nicole! 

Pieter, Jet en Petra

--------

Beste Nicole, via deze weg willen we jou bedanken voor al jou zorgen rondom de uitvaart van mijn vader. Jou persoonlijke benadering is mijn moeder en mij zeer goed bevallen. Gek genoeg voelde het meer als dat jij een van ons was. Dat vinden wij beiden zeer bijzonder. Wij willen iedereen zo'n begeleiding en uitvaart toewensen. Met vriendelijke groet,

Ied de Haan-Tielen en Remco de Haan.

bottom of page