Over mij...

Wie is Nicole..?

Als je mij belt om een uitvaart te regelen, gaan we een periode intensief samenwerken. Daarom stel ik me graag aan je voor zodat je weet met wie je te maken hebt.

Mijn naam is Nicole Geutjes, ik ben getrouwd met Roger en samen hebben wij 3 kinderen; Aniek, Tessa en Jorn. Ik heb ruim 27 jaar bij de Rabobank gewerkt en na een reorganisatie ben ik gaan uitzoeken welke baan bij mijn kwaliteiten past. Hierbij kwam ik tot de ontdekking, dat wat ik altijd graag heb gedaan, terugkomt in het vak van Uitvaartverzorger.

Als uitvaartverzorger ben ik degene die in de dagen tussen het overlijden en de dag van de uitvaart samen met de nabestaanden de uitvaart vormgeeft. Een veelzijdige rol, want ik ben niet alleen iemand die de familie in deze moeilijke tijd bijstaat. Ik ben tegelijkertijd de persoon die alles rondom de uitvaart moet regelen en dat vraagt organisatietalent, communicatietalent, regie kunnen houden, prioriteiten kunnen stellen en flexibel kunnen werken. Daarbij vind ik het fijn om met mensen in gesprek te gaan, ben betrokken bij de families en ga doortastend te werk.

Ik regel samen met de nabestaanden de uitvaart en ik ben je vaste aanspreekpunt. Ook zal ik meestal zelf de telefoon aannemen. De verzorging doe ik zoveel mogelijk zelf, met hulp van een collega. Samen met jou zorg ik voor een persoonlijk afscheid, passend bij jouw wensen en mogelijkheden. Ik vind het belangrijk dat je je eigen keuzes maakt en niets doet “omdat het zo hoort”. Afscheid nemen doe je maar één keer en dan moet je dat naar je eigen wensen doen, dan voelt het goed. Elke dag breng ik je een bezoek om de dag van de uitvaart samen voor te bereiden. Op de dag van de uitvaart leid ik het afscheid.


Mijn assistenten ondersteunen mij bij de verzorging of op de dag van de uitvaart.

Ik heb de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd aan de Docendo academie. Hiermee heb ik het officiële vakdiploma in handen en mag ik mij gediplomeerd uitvaartverzorger noemen.

Dementievriendelijke uitvaartverzorging

Verder mag ik mij een dementievriendelijke uitvaartvaartverzorger noemen. In juni 2020 heb ik hiervoor een training gevolgd. Reden daarvoor is, dat bij een uitvaart steeds vaker een nabestaande met dementie betrokken is.

Een grote groep mensen heeft recent, door de coronamaatregelen, ervaren wat mensen met dementie vaak meemaken: uitsluiting van meepraten of van deelname aan afscheid en uitvaart. Familie en zorgers worstelen meer dan ooit met de opgave om mensen met dementie een menswaardige deelname aan het dagelijks leven te bieden. Een uitvaartverzorger met de juiste kennis en ervaring maakt een groot verschil, voor de mens met dementie, voor de familie en voor de verzorgers.

Nicole Geutjes Uitvaartzorg

Telefoon: 06-18904010 (dag en nacht)
Telefoon: 06-48262663
E-mail: contact@nicolegeutjes.nl

Adres:
Dr. Nolensstraat 28
6591 ZL  Gennep

©2018 Nicole Geutjes Uitvaartzorg

KvK 72778628

"Persoonlijk, betrokken en uniek..."