top of page

Over mij...

Wie is Nicole..?

Als je mij belt om een uitvaart te regelen, gaan we een periode intensief samenwerken. Daarom stel ik me graag aan je voor zodat je weet met wie je te maken hebt.

Mijn naam is Nicole Geutjes, ik ben getrouwd met Roger en samen hebben wij 3 kinderen; Aniek, Tessa en Jorn. Ik heb ruim 27 jaar bij de Rabobank gewerkt en na een reorganisatie ben ik gaan uitzoeken welke baan bij mijn kwaliteiten past. Hierbij kwam ik tot de ontdekking, dat wat ik altijd graag heb gedaan, terugkomt in het vak van Uitvaartverzorger.

Ik vind het belangrijk dat je met één vaste persoon te maken hebt. Vanaf het moment dat je mij belt, ben ik er voor je. Ik kom zo snel mogelijk bij je langs en zal je uitleggen wat je kunt verwachten tot en met de dag van de uitvaart. Ik regel samen met jou de uitvaart en ik ben je vaste aanspreekpunt. 

De verzorging van je overleden dierbare doe ik zoveel mogelijk zelf, met hulp van een collega en met naasten die hierbij willen helpen.

Samen met jou zorg ik voor een persoonlijk afscheid, passend bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat kan op vele manieren: traditioneel, ingetogen of juist uitbundig, sober of juist kleurrijk. Ik hoop je te inspireren om die keuzes te maken waar je achteraf met een goed gevoel op terugkijkt.

Ik vind het belangrijk dat je je eigen keuzes maakt en niets doet “omdat het zo hoort”. Afscheid nemen doe je maar één keer en dan moet je dat naar je eigen wensen doen, dan voelt het goed.

We zullen samen afstemmen welke rol je bij het afscheid wenst te vervullen. Misschien wil je zoveel mogelijk zelf doen, of juist niet. Ik zal je waar nodig ondersteunen. Daarom kom ik elke dag bij je langs. Ik creëer in deze dagen ruimte en rust en bewaak het overzicht en de tijd.  Zo probeer ik je te ontzorgen in de moeilijke periode waarin je je bevindt.

Ik heb de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd aan de Docendo academie. Hiermee heb ik het officiële vakdiploma in handen en mag ik mij gediplomeerd uitvaartverzorger noemen.

Dementievriendelijke uitvaartverzorging

Verder mag ik mij een dementievriendelijke uitvaartvaartverzorger noemen. In juni 2020 heb ik hiervoor een training gevolgd. Reden daarvoor is, dat bij een uitvaart steeds vaker een nabestaande met dementie betrokken is.

Een grote groep mensen heeft recent, door de coronamaatregelen, ervaren wat mensen met dementie vaak meemaken: uitsluiting van meepraten of van deelname aan afscheid en uitvaart. Familie en zorgers worstelen meer dan ooit met de opgave om mensen met dementie een menswaardige deelname aan het dagelijks leven te bieden. Een uitvaartverzorger met de juiste kennis en ervaring maakt een groot verschil, voor de mens met dementie, voor de familie en voor de verzorgers.

Bijscholing

Ieder jaar volg ik trainingen om bij te blijven of nieuwe dingen te leren.
Zo heb ik vorig jaar een training baby uitvaarten gevolgd. Het verliezen van een (onvoldragen) baby is heel verdrietig. Op een fijne manier afscheid nemen kan hier zeker bij helpen.

Dit jaar heb ik een aanvullende training laatste verzorging gevolgd. Dit om weer even op te frissen  hoe we het beste die laatste zorg kunnen verlenen en waar we op moeten letten.

Later dit jaar volg ik de training hartverwarmend schrijven en spreken. Dit doe ik als aanvulling voor  het schrijven van teksten en het begeleiden van uitvaartdiensten.

DVD05285 zelf bijgesneden.jpg
Logo Navu.png
Logo dementievriendelijke uitvaartverzor
bottom of page