top of page

Nazorg....

Nazorg

 

Natuurlijk houdt mijn zorg niet op na de uitvaart. Het is onvermijdelijk dat er na de uitvaart nog dingen geregeld moeten worden. Daarom stel ik direct informatie beschikbaar voor de afwikkeling van de nalatenschap.

 

Nabestaandendesk

De afwikkeling van een nalatenschap is maatwerk. Met de Nabestaandendesk-service bieden wij maatwerk. Dit is een online platform met een checklist die zich aanpast aan uw persoonlijke situatie. Heel eenvoudig komt u erachter wat er afgehandeld moet worden in de nalatenschap. Van erfenis, notaris, bankzaken tot belastingen en het opzeggen van verzekeringen, goede doelen en social media. Zo heeft u snel overzicht en heeft u ook alles na de uitvaart goed geregeld.

 

Liever een boekje?

Bent je niet zo digitaal?  Of werkt je liever alles af op jou eigen manier? Dan kunt je van mij een handzaam boekje ontvangen om de nalatenschap af te wikkelen: ‘Zorgen Erna, Hulp bij afwikkeling van de nalatenschap.’ Ik begeleid jou graag in het maken van een passende keuze voor jouw situatie. Dat bent je van mij gewend.

Kies je ervoor om gebruik te maken van de Nabestaandendesk? 

Dan zal ik een account voor je aanmaken en ontvang je een mail met inloggegevens waarmee je aan de slag kunt. 

 

 

Hoe werkt de nabestaandendesk?

Uitleg nabestaandendesk voor praktische hulp na de uitvaart

Uitleg nabestaandendesk voor praktische hulp na de uitvaart

Video afspelen

Kinderen

Kinderen hebben zo hun eigen manier in het omgaan met de dood. Wij hebben een speciaal boekje voor ouders/opvoeders en een werkboekje voor het kind zelf. Informeert u gerust naar deze uitgaven: ‘Kinderen helpen bij verlies’ en het herinneringsboekje ‘Dag Lieve...’

 

 

Evaluatie

Na enkele weken kijk ik graag met je nog even terug op de uitvaart. Dat doe ik persoonlijk. Ik wil graag weten wat je ervan vond en tevens kijk ik met jou vooruit naar wat er nog nodig is.

bottom of page